9 Temmuz 2012 Pazartesi

Bardan Hatun Tavlamak

Eğer sen de gece eğlenmeye çıktığında dans etmekten çok etraf kesmekle uğraşıyosan, yanındaki kankalarını birilerini göstericem diye dirsek manyağı yapıyosan, gözgöze geldiğin her hatuna bi umutla laf atıyosan, savaş çığlıklarındaysan ama hala başarılı bi gece hikayen yoksa yanlış stratejiler peşindesin kaaşim yaklaş yanıma sana hayatının sırrını vericem...
Öncelikle güzel bi ayrım yapmak lazım stratejilere geçmeden çok yakışıklıysan (burdan kastımız aynaya baktığında gördüğün değil, sokakta dönüp baktıracak kadarsan) ve hala başaramadıysan sen geç şöyle bi köşede dur yazı bittiğinde bi yorum yaz takıldığın mekanları söyle senle ayrıca ilgilenilecek merak etme. Ve yazının asıl hedef kitlesi; sempatikten hallicesiniz, eliniz yüzünüz düzgün hatta bi kısmınınızın boyu posu yerinde biliyorum hatta muhabbetinize doyum olmaz onu da biliyorum ama ne yazık ki pek çok geceden hüsranla döndüğünüzü de biliyorum.
1.       Ekibin Oluşturulması: Gece çıkılacak ekip hiç bi şekilde 3 kişiden fazla olmayacak. İlla bi dördüncü olacaksa ekipte herkese eşit yakınlıkta bi hatun alınacak. (İsveçli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre kızlar yanında kız arkadaşlarıyla eğlenen erkekleri daha güvenilir buluyorlar)
2.       Mekanın Seçilmesi : Rock barlar, izbe mekanlar bu iş için en olmayacak yerler. Hatun tercihinize göre Kuruçeşme ve Nişantaşı’nda ki ciks mekanlar veya daha kanaatkar hemcinslerim, bulmak  için Taksim’de ki popüler mekanlar olabilir.
3.       Mekana Giriş: Mekana girerken hiç bi şekilde etrafı kesmemeniz gerekiyor. Kendi kendine eğlenmeye gelmiş dünyanın en eğlenceli ekibi imajı her zaman iş görür.
4.       Mekanda Konum : Mümkünse stand açtırmanız yararınıza olur. Sizi beğenen hatun bi şekilde bardağını, çantasını vs. bırakmak için kendiliğinden yanaşabilir. Stand açıldıysa masaya elinizdeki en havalı telefonu, araba anahtarını, kullanıyosanız iyi marka sigarayı üstüste bırakmak alemin en eski methodu olsa bile hala iş yapıyo. Yok stand açılmadıysa mekanın ortasından biraz ilerde ama kesinlikle en sonunda değil etrafı rahat gören bir yere konumlanın.
5.       İçecek Tercihi: Bira olmaz, Kuruçeşme tarafında ciks bi yerde değilseniz viski de hoş durmaz. Votkalı karışımlar idealdir. Yok ben illa bira içicem diyosanız mekanın fiks birası değil bi marka tercihiniz olmalı. Arada bi masaya shot söylenip kendi halinde kopmak da dikkat çekicidir.
6.       Hedef Kitlenin Seçimi: Yalnız takılan kız olmaz genelde. Varsa da paralı asker olma ihtimali kuvvetli uzak durun. Mekanda herkese selam veren kızlar da olmaz mekan kaşarı olmuştur muhakkak takılanı vardır. 2 maksimum 3 kişilik kız grupları idealdir. Ama dikkat edin masadaki kızların arasında bariz güzellik farkı olmamalı. Gecenin sonunda masanın çirkin kızı tüm çabanıza taş koyabilir. Sorularınıza üff sanane be salak modunda cevaplar verebilir.
7.       İlk Hamle: Buraya kadar her şey yolunda gittiyse seçtiğiniz gruptaki kızlardan biriyle ilk göz temasınızı kurun. Karşılık aldıktan sonra bakışı maksimum 5 saniye devam ettirin ve başınızı hiç sallamaz bi modda çevirin. Aynı hareketi 3 kez tekrar edin. Her seferinde karşılık aldıysanız ilk adım başarılı demektir. Dikkati çekmeyi başardınız. Bundan sonrasında yönünüzü çok öküz gibi olmamak kaydı ile gruba döndürerek dans etmeye başlayın. Muhtemelen bakışını size çeviren hatunda aynı hareketi yapacaktır. Grupta rekabet yaratmak tehlikeli olur hep ikinci bi hedefiniz de olmalı ara ara bakışlarınız alakasız ikinci hedefe kaymalı. Gereken rekabet ortamı yaratıldıysa son aşamaya geçebiliriz.
8.       Final: Artık hatuna ufak bi gülümseme ile selam verebilirsiniz. Karşılık verecektir. Yanına yaklaşın kendinizden emin bir şekilde merhaba deyip isminizi söyleyin. Masadaki herkesle selamlaşın ve bir müddet masada kalmaya çalışın. Sonrasında arkadaşlarınızdan biri yanınıza yanaşsın. Kızlar her birine birinin düşeceğine emin olana kadar devam ettirin masa etrafında çoğalmayı. Kızların içme durumuna göre tanışma şerefine birer shot söyleyin ve kendiliğinden oluşan bu birlikte eğlenme ortamının tadını çıkarın. Bu aşamada kesinlikle yavşak olmayın. Tek derdiniz eğlenmekmiş gibi davranın. Gecenin sonunda sakın hemen telefon numarası istemek gibi bi saflık yapmayın. Sosyal medyadan ulaşabileceğiniz bir bilgi alın yeter.
Bundan sonrası artık size kalmış facebooktan mesajlar, twitterdan DM’dan yürümeler hangisi olursa muhabbeti devam ettirin yeter. Bunların hepsini yaptınız ve yine olmadıysa bi bana ulaşsana daha ciddi sorunlar var sanırım bi konuşalım...

1 yorum: